Introduction Camp PINKWIN

This is the introduction camp for Dutch Econometrics students. For the introduction camp for students who follow the International Econometrics programme or the Double Degree Econometrics/Economics, click here.

Het introductiekamp PINKWIN wordt georganiseerd door ons, de Eerstejaarscommissie van FAECTOR. In deze 3 fantastische dagen draait het vooral om het maken van vriendschappen, die je je hele studententijd onderhoudt. Het is ook fijn om bekende gezichten te zien tijdens de eerste collegeweken.

Daarnaast zullen er gedurende het weekend een aantal oudere studenten Econometrie aanwezig zijn, zodat je alle tips en tricks en ervaringen van hen kunt horen, en al je vragen kan stellen.Ook hopen we je door deze activiteiten een beetje een beeld van je studententijd te geven. Maar het voornaamste doel is natuurlijk dat jij je klasgenootjes al leert kennen voordat het collegejaar begint, door middel van groepsactiviteiten die je hebt gedaan tijdens PINKWIN! Kortom, PINKWIN is een mooi begin voor de beste tijd van je leven.

Het PINKWIN weekend 2021 heeft inmiddels plaatsgevonden. Graag zien we je volgend jaar!

Mocht je vragen hebben, kan je altijd mailen naar ec@faector.nl.