Introduction Camp PINKWIN

This is the introduction camp for Dutch Econometrics students. For the introduction camp for students who follow the International Bachelor Econometrics and Operations Research or Double Degree Econometrcs/Economics, click here.

Het introductiekamp PINKWIN wordt georganiseerd door ons, de Eerstejaarscommissie van FAECTOR. In deze 3 fantastische dagen leer je onder andere de stad Rotterdam kennen, zodat je alvast het broodnodige leert kennen over jouw toekomstige mooie studentenstad. Het draait niet alleen om de stad leren kennen, maar PINKWIN draait vooral om het maken van vriendschappen, die je je hele studententijd onderhoudt. Het is ook fijn om bekende gezichten te zien tijdens de eerste collegeweken.

PINKWIN zal dit jaar in Rotterdam worden georganiseerd in verband met de onzekerheid rondom de Covid-19 maatregelen! Zo staan er activiteiten op de planning waarbij je heel Rotterdam te zien krijgt. We hebben leuke activiteiten gepland gedurende de drie verschillende dagen. De eerste twee dagen zijn lekker vol gepland waarna de derde dag vooral een gezellige spelletjes middag zal worden in het park samen met de mensen die je de voorgaande dagen hebt leren kennen. Deze dag is optioneel, zodat de studenten die van ver moeten reizen, niet 3 dagen op en neer hoeven. Ook hopen we door deze activiteiten een beetje een beeld van je studententijd te geven. Maar het voornaamste doel is natuurlijk dat jij je klasgenootjes al leert kennen voordat het college jaar begint, doormiddel van groepsactiviteiten die je hebt gedaan tijdens PINKWIN!

De inschrijvingen voor PINKWIN zijn nu geopend! Via deze link kun jij je inschrijven voor de introductie dagen en sturen we je een mail met meer informatie!

Kortom, PINKWIN is een mooi begin voor de beste tijd van je leven. Mocht je vragen hebben, kan je altijd mailen naar ec@faector.nl.