Organisatie: Eerstejaarscommissie

Beste aankomende econometrist,

Dit is mogelijk tijdens een van de mooiste evenementen van je studententijd, waarbij je vriendschappen maakt die je je hele studententijd zal onderhouden, PINKWIN. Deze introductieweek is georganiseerd door ons van de Eerstejaarscommissie. In deze 3 fantastische dagen leer je onder andere de stad Rotterdam kennen, zodat je alvast het broodnodige leert kennen over jouw toekomstige mooie studentenstad. Het draait niet alleen om de stad leren kennen, maar PINKWIN draait vooral om het maken van vriendschappen, die je je hele studententijd onderhoud. Het is ook fijn om bekende gezichten te zien tijdens de eerste collegeweken.

We zullen tijdens PINKWIN overnachten in een boerderij, waar verder veel vrijheid is en je gewoon lekker kunt chillen. We blijven echter niet alleen maar op de boerderij, we hebben activiteiten op de planning waarbij we heel Rotterdam te zien krijgen. We zullen hier dan onder andere een bedrijf bezoeken waar veel afgestudeerde econometristen hun baan vinden, hierdoor krijg je toch een beetje een beeld van hoe jouw toekomst eruit kan zien. Verder hebben we ook leuke activiteiten gepland rondom onze boerderij. We hopen door deze activiteiten een beetje een beeld van je studententijd te geven.

Kortom PINKWIN is een mooi begin voor de beste tijd van je leven. Schrijf je dus voor PINKWIN zodat je relaxed een paar dagen kan chillen met ons en nieuwe vrienden kan maken. Mocht je vragen hebben, kan je altijd mailen naar ec@faector.nl. 

Hopelijk zien we jou ook op PINKWIN 2018!

De Eerstejaarscommissie