Parents Day/Ouderdag

This event is only for Dutch parents of students in Econometrie/Econometrics and BSc2. Are you a non-Dutch parent and do you want to get more information about Econometrics/BSc2 or about (studying at) Erasmus University Rotterdam? Don't hesitate to contact our Educational Officer, Veronika Soloveva, by sending an e-mail to educational@faector.nl
 

More information about the Parent Day / Ouderdag of the academic year 2020/2021 will follow soon.

Vanaf het moment dat uw zoon of dochter gaat studeren heeft u als ouder/verzorger weinig inzicht meer in de studieomgeving van uw kind. Om deze reden organiseren wij ieder jaar een ouderdag. Afgelopen collegejaar vond de Ouderdag op 12 oktober 2019 plaats. De Ouderdag heeft als doel om u door middel van verdiepende informatie een beter beeld te kunnen geven over wat studeren bij de Erasmus School of Economics inhoudt.

Voor de Ouderdag is een gevarieerd programma voor u samengesteld, waarin informatie over de studie Econometrie centraal staat. Tijdens de Ouderdag maakt u kennis met de inhoud, opzet en leerdoelen van de studie. Ook bespraken we de struikelblokken van het eerste jaar, het bindend studieadvies en een effectieve studieaanpak. De informatieve sessies over studeren aan de Erasmus School of Economics zijn afgewisseld met korte introductie colleges en ervaringen van studenten. Daarnaast bent u geïnformeerd over FAECTOR en wat deze faculteitsvereniging te bieden heeft aan de student. Haar activiteiten en toegevoegde waarde op academisch, sociaal en carrièretechnisch gebied zijn daarbij ook behandeld.

De presentatie van het Econometrie deel van afgelopen jaar kunt u op deze pagina vinden: