Parents Day/Ouderdag

This event is only for Dutch parents of students in Econometrie/Econometrics and BSc2. Are you a non-Dutch parent and do you want to get more information about Econometrics/BSc2 or about (studying at) Erasmus University Rotterdam? Don't hesitate to contact our Educational Officer, Marie-Sophie Graftiaux, by sending an e-mail to educational@faector.nl

 

Vanaf het moment dat uw zoon of dochter gaat studeren heeft u als ouder/verzorger weinig inzicht meer in de studieomgeving van uw kind. Om deze reden organiseren wij ieder jaar een ouderdag. Dit collegejaar heeft de ouderdag op 13 oktober 2018 plaatsgevonden. De Ouderdag heeft als doel om u door middel van verdiepende informatie een beter beeld te kunnen geven over wat studeren bij de Erasmus School of Economics inhoudt.

Er is een gevarieerd programma voor u samengesteld, waarin informatie over de studie Econometrie centraal staat. Tijdens de Ouderdag maakt u kennis met de inhoud, opzet en leerdoelen van de studie. Ook bespreken we de struikelblokken van het eerste jaar, het bindend studieadvies en een effectieve studieaanpak. De informatieve sessies over studeren aan de Erasmus School of Economics zullen worden afgewisseld met korte introductie colleges en ervaringen van studenten. Daarnaast zullen wij u informeren over FAECTOR en wat deze faculteitsvereniging te bieden heeft aan de student. Haar activiteiten en toegevoegde waarde op academisch, sociaal en carrièretechnisch vlak zullen behandeld worden.

Heeft u de ouderdag van 13 oktober 2018 gemist en wilt u de informatie die tijdens deze dag is besproken alsnog ontvangen? Hieronder kunt u de presentatie vinden die behandeld is tijdens de ouderdag. Mocht u extra informatie willen over Econometrie, de Erasmus Universiteit Rotterdam of FAECTOR? Stuur dan een e-mail naar educational@faector.nl!