ICansultancy

ICansultancy is een gezamenlijk project van de studieverenigingen FAECTOR, FSR en In Duplo. Het doel van dit project is om studenten in contact te brengen met vooraanstaande strategy consultancy bedrijven. Op 24 januari 2018 heeft de eerste editie van ICansultancy, genaamd de Women Consultancy & Leadership Day, plaatsgevonden. 

Ben jij geïnteresseerd in strategy consultancy en wil jij volgend jaar graag deelnemen aan één van onze evenementen? Blijf dan op de hoogte en like onze Facebookpagina ICANSULTANCY of breng een bezoek aan onze website www.Icansultancy.nl!

Women Consultancy & Leadership Day 2018

Op woensdag 24 januari 2018 kregen 20 vrouwelijke studenten de gelegenheid om kennis te maken met vier vooraanstaande strategy consultancy bedrijven (BCG, Bain & Comany, Strategy& en Roland Berger) door middel van een lezing, een training, verschillende cases, presentaties en een diner. Eveneens was er gedurende deze dag ruimte om op een informele manier in contact te komen met de strategy consultants.

Tijdens deze dag stond het thema Leiderschap centraal en werd daarom ook aangevangen met een inspirerende lezing door een bestuurslid van Baker & McKenzie, Mirjam de Blécourt.