ICansultancy

This message concerns ICansultancy. This message is in Dutch, because the ICansultancy will also be in Dutch. In case of any questions, you can send an e-mal to commercial@faector.nl.

ICansultancy is een gezamenlijk project van de studieverenigingen FAECTOR, FSR en In Duplo. Het doel van dit project is om studenten in contact te brengen met vooraanstaande strategy consultancy bedrijven. De eerste editie zal plaatsvinden op 24 januari 2018 met de ICansultancy – Woman Consultancy & Leadership Day. Dit evenement is in samenwerking met BCG, Bain & Company, Strategy& en Roland Berger.

Women Consultancy & Leadership Day

Ben je een vrouw en geïnteresseerd in strategy consultancy? Op woensdag 24 januari 2018 kun jij door deelname aan de Women Consultancy & Leadership Day kennis maken met vier vooraanstaande strategy consultancy bedrijven door middel van een lezing, een training, verschillende cases, presentaties en een diner. Eveneens is er gedurende deze dag genoeg ruimte om op een informele manier in contact te komen met de strategy consultants.

Gedurende deze dag staat het thema Leiderschap centraal. De dag zal daarom ook aanvangen met een inspirerende lezing door bestuurslid van Baker & McKenzie, Mirjam de Blécourt.

Voor dit evenement is ICansultancy op zoek naar vrouwelijke ambitieuze derdejaars Bachelor-, Pre-Master- of Masterstudenten in Nederland! Val jij in deze doelgroep en heb je interesse in strategy consultancy, meld je dan nu aan voor deze dag!

De aanmelddeadline is zondag 14 januari om 23:59u! Meer informatie kun je vinden op www.icansultancy.nl of op de Facebookpagina.