ICansultancy

This message concerns ICansultancy. This message is in Dutch, because the ICansultancy is also in Dutch. In case of any questions, you can send an e-mail to commercial@faector.nl.

ICansultancy is een gezamenlijk project van de studieverenigingen FAECTOR, FSR en In Duplo. Het doel van dit project is om studenten in contact te brengen met vooraanstaande strategy consultancy bedrijven. Op 24 januari 2018 heeft de eerste editie van ICansultancy, genaamd de Women Consultancy & Leadership Day, plaatsgevonden. Afgelopen 23 januari 2019 heeft de tweede editie succesvol plaatsgevonden.

Ben jij geïnteresseerd in strategy consultancy en wil jij volgend jaar graag deelnemen aan één van onze evenementen? Blijf dan op de hoogte en like onze Facebookpagina ICANSULTANCY of breng een bezoek aan onze website www.Icansultancy.nl!

Women Consultancy & Leadership Day 2019

Op woensdag 23 januari 2019 kregen 20 vrouwelijke studenten de gelegenheid om kennis te maken met vier vooraanstaande strategy consultancy bedrijven (BCG, Bain & Comany, Strategy& en Roland Berger) door middel van presentaties, trainingen, verschillende cases en een diner. Eveneens was er gedurende deze dag ruimte om op een informele manier in contact te komen met de strategy consultants.