Parents Day/Ouderdag

This event is only for Dutch parents of students in Econometrie/Econometrics and BSc2. Are you a non-Dutch parent and do you want to get more information about Econometrics/BSc2 or about (studying at) Erasmus University Rotterdam? Don't hesitate to contact our Educational Officer, Johannes Schurink, by sending an e-mail to educational@faector.nl

More information about the Parent Day / Ouderdag of the academic year 2022-2023 will follow soon.

Vanaf het moment dat uw zoon of dochter gaat studeren heeft u als ouder/verzorger weinig inzicht meer in de studieomgeving van uw kind. Om deze reden organiseren wij ieder jaar een ouderdag. De Ouderdag heeft als doel om u door middel van verdiepende informatie een beter beeld te kunnen geven over wat studeren bij de Erasmus School of Economics inhoudt.

Voor de Ouderdag is een gevarieerd programma voor u samengesteld, waarin informatie over de studie Econometrie centraal staat. Tijdens de Ouderdag maakt u kennis met de inhoud, opzet en leerdoelen van de studie. Ook bespreken we de struikelblokken van het eerste jaar, het bindend studieadvies en een effectieve studieaanpak. De informatieve sessies over studeren aan de Erasmus School of Economics zijn afgewisseld met korte introductiecolleges en ervaringen van studenten. Daarnaast wordt u geïnformeerd over FAECTOR en wat deze studievereniging te bieden heeft aan de student. Haar activiteiten en toegevoegde waarde op academisch, sociaal en carrièretechnisch gebied worden daarbij ook behandeld.